Kvaternik Plaza (1. kat), Antuna Nemčića 7

Pripreme za skijanje

Kaliper-usluga-Pripreme-za-skijanje

Ova je usluga posebno namijenjena skijašima-rekreativca koji se žele kvalitetno pripremiti za skijašku sezonu kako bi maksimalno uživali u svakom trenutku na snijegu. Testiranje i plan priprema provodimo pod vodstvom dr. Desnice, službene liječnice hrvatske alpske skijaške reprezentacije.

Na jednom mjestu dobit ćete procjenu stanja i individualno prilagođene vježbe i treninge. Testiranje obuhvaća izokinetičku i sportsku dijagnostiku, a na temelju rezultata izrađujemo prilagođen plan treninga. Za jačanje mišića osim izokinetike, koristimo i Huber uređaj koji osim snaženja muskulature izuzetno povoljno djeluje na koordinaciju, propriocepciju, ravnotežu i stabilizaciju čitavog tijela.

Izokinetička dijagnostika omogućuje nam precizno utvrđivanje snage muskulature donjih ekstremiteta, te eventualnih deficita ili disbalansa mišićnih skupina. Na temelju rezultata testiranja izrađujemo plan vježbi i treninga kako bismo mišiće doveli u ravnotežu, a time i spriječili ozljede.

Program se provodi u Poliklinici Kaliper, vježba se s fizioterapeutima i kineziolozima, pod liječničkom kontrolom.

Ovakvim pristupom ne samo da ćete na najbolji mogući način djelovati u prevenciji ozljeda, već ćete uživati u skijanju, bez bolova u različitim dijelovima tijela.

Dogovorite besplatan prvi pregled

Kontaktirajte nas

    Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.