Kvaternik Plaza (1. kat), Antuna Nemčića 7

Personalizirani trening u malim grupama

grupni_treninzi

Vrhunski tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom treniraniranja olimpijskih sportaša ovdje je za vas, bilo da želite poboljšati svoju fizičku spremu, smršavjeti ili doći do lijepo oblikovanog tijela.

Bez obzira da li ste tek počeli ili tražite nekog da vas vodi do forme koju dugo želite postići, naš tim ljubaznih kineziologa i fizioterapeuta, stoji vam na raspolaganju.

Od sada po promotivnoj cijeni od samo 150 kn po osobi, za maksimalno 3 osobe po grupi!

Prijavite se ODMAH, budući da je broj grupa i mjesta OGRANIČEN

Male grupe idealne su za stvaranje ugodne atmosfere gdje možete zajedno s vašim prijateljima ili kolegama pomaknuti svoje tjelesne granice. Također, to nama ostavlja dovoljno prostora da se posvetimo svakom polazniku individualno. Napretci se postižu brzo i efikasno, a pri tom nemate osjećaj da se mučite, već da se dobro zabavljate.

Koje su prednosti treninga pod stručnim vodstvom?

Bez obzira da li Vam je cilj izgubiti koji kilogram viška ili želite poboljšati svoju fizičku spremu, sve je lakše u dobrom društvu i uz stručno vodstvo. Kvalitetan i ispravan trening će maksimalizirati napredak, dok će ozljede, osjećaj pretreniranosti kao i nedostatak motivacije biti stvar prošlosti.

Ukoliko nemate partnera za trening mi ćemo vas smjestiti u grupu sličnih interesa tako da osigurate potreban stupanj motiviranosti!

Kome je namijenjena ova akcija?

Živite li užurban i zahtjevan život, često ne možete naći dovoljno vremena za posvetiti se sebi. Fizička sprema jedan je od stupova zdravlja. Ukoliko već imate određene zdravstvene probleme, naš tim stručnjaka prilagoditi će vježbanje vašem trenutnom stanju.  Želite li smršaviti i konturirati tijelo, pomladiti se i biti sretni, na pravom ste mjestu.
Zbog vašeg komfora, osigurali smo termine ne samo tijekom radnog vremena, već i u ranim jutarnjim kao i u večernjim satima, idealno za trening prije ili poslije posla.

Najveća prepreka napretku je odgađanje.
Stoga recite DA aktivnosti koja će Vas unaprijediti tjelesno i mentalno!

Želite li imati više energije, osjećati se sretnije i zadovoljnije, te biti produktivniji na poslu?

Odaberite već danas jedan od termina u Poliklinici Kaliper gdje će se naš vrhunski tim stručnjaka posvetiti Vašem napretku! Donesite odluku koja će poboljšati Vaše zdravlje i zadovoljstvo!

“Niti jedan čovjek nema pravo biti amater u tjelesnoj spremi. O kakva je šteta da čovjek ostari bez da doživi ljepotu i snagu za koju je njegovo tijelo sposobno” – Sokrat

Kontaktirajte nas

    Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.