Kvaternik Plaza (1. kat), Antuna Nemčića 7

Terapija Huber uređajem

Terrapija Huber uređajem

Huber motion lab uređaj stvarni je laboratorij za pokret, kojim na jednostavan način poboljšavamo vaše fizičke sposobnosti jačajući mišiće odgovorne za dobru posturu tijela. Huber aparatom vježba se propriocepcija, stabilizacija, motorička koordinacija, ravnoteža i hod, snaga i simetričnost mišića, te pokretljivost kralježnice za bolje držanje tijela.Također, ubrzava se proces rehabilitacije i smanjuje osjećaj boli. Vježbajući na ovom francuskom uređaju inovativne tehnologije aktivira se između 80 i 120 mišića, a to sve bez izazivanja upala i boli.

Huber uređaj koristi se kod: različitih ozljeda/oštećenja kralježnice, nakon uganuća gležnjeva i istegnuća mišića potkoljenice, kod bolova u leđima, nakon operacije  mišićnog dna zdjelice i kod inkontinecije, u mobilizaciji i regeneriranju propriocepcije nakon traume, kao rana terapija pokretom u rehabilitaciji nakon moždanog udara, i dr.

U Poliklinici Kaliper Huberom mobiliziramo zglobove dok nježno i sigurno regrutiramo duboke mišiće koji su često zanemareni tradicionalnim fizičkim vježbama.  Time poboljšavamo snagu, fleksibilnost, amplitudu pokreta, koordinaciju, držanje i ravnotežu.

Huber aparatom mogu se koristiti svi, od djece do starijih osoba, u svrhu estetike ili u sportske svrhe, zatim u svrhu ortopedije, reumatologije, kardiologije, neurologije, urologije i ginekologije.

Huber uređaj u Poliklinici Kaliper najčešće koristimo kod:

  • Stanja nakon moždanog udara
  • Različitih ozljeda/oštećenja kralježnice
  • Kod neuromuskularnih stanja koji uzrokuju slabost muskulature
  • Kod traumatskih i netraumatskih ozljeda gležnjeva
  • Za vraćanje propriocepcije i aktivaciju dubokih mišića stopala
  • U rehabilitaciji nakon ortpedskih operacija u kojoj je zaostala slabost pojedine skupine mišića
  • Za poboljšanje i oporavak posture
  • Za poboljšanje kvalitete hoda

Dogovorite pregled ili konzultacije liječnika

Kontaktirajte nas

    Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.