Bužanova 20, Zagreb

Analiza stopala i izrada uložaka

Kaliper-usluga-Analiza-stopala-i-izrada-ulozaka

Zdravlje kralježnice počiva na stopalima. Zato pacijentima izrađujemo prilagođene ortopedske uloške marke Formthotics. Prije izrade uloška, analiziramo stopala pri stajanju i hodanju.

Analiza stopala i izrada uložaka može biti i dio naše cjelovite usluge Procjena i terapija kralježnice.

Za analizu stopala pri stajanju i hodanju koristimo poseban uređaj FootMat™ koji se sastoji od posebne podloge i programa. Time dobivamo precizne i pouzdane podatke o stanju i funkcionalnosti stopala i hodanja.

Na osnovu tih rezultata izrađujemo uloške od termoformabilne pjene, različitih dimenzija i tvrdoće, ovisno o namjeni. Različite su i vrste uložaka, a svima je zajedničko da omogućavaju bolju stabilnost i amortizaciju stopala. Dijelovi uloška (klinovi) različite konzistencije rasterećuju ili podržavaju pojedine dijelove stopala i time umanjuju tegobe i bol u stopalu.

Najmekši i najudobniji ulošci su X Soft koji su fleksibilni i pružaju zaštitu od udaraca, a namijenjeni su dijabetičarima i osobama s deformacijama stopala. Uložak ShockStop dvostruke je tvrdoće i odlično je rješenje za osobe oboljele od artritisa ili kurjih očiju, kao i za osobe koje dugo stoje i njihova stopala trpe velika opterećenja poput trudnica, konobara i prodavača.

Nudimo i uloške za takozvane high-impact sportove na tvrdim podlogama: dvoranski sportovi, mali nogomet, trčanje itd.

Ulošci Formthotics Youth namijenjeni su djeci. Oni jamče prirodan i pravilan razvoj dječjih stopala koja su osjetljiva i traže dodatnu potporu, stabilnost i udobnost.

Dogovorite besplatan prvi pregled

Kontaktirajte nas

Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.