Kvaternik Plaza (1. kat), Antuna Nemčića 7

Terapija za kralježnicu

Problemi s kralježnicom sve su prisutniji, a često im je uzrok nekretanje i sjedilački način života. Kako bismo te probleme riješili, ali i spriječili, osmisli smo cjelovit tretman procjene i terapije kralježnice za djecu, adolescente i odrasle.

Tretmanom se djeluje na skolioze, kifoze, lordoze i druge, manje ili veće, deformacije kralježnice, sve što često zovemo „loše držanje“.

Rezultati su usporavanje ili zaustavljanje prekomjerne zakrivljenosti kralježnice, bolje držanje, bolja pokretljivost, poboljšanje srčano-plućne funkcije i smanjenje i sprečavanje bolova.

Procjena stanja

Za početak radimo detaljnu procjenu stanja kralježnice kliničkim pregledom. Budući da su kralježnica i stopala povezani u jednu mehaničku cjelinu, radimo i analizu stopala pri stajanju i hodanju. Pri tome koristimo posebnu podlogu i program FootMat™ koji zajedno daju precizne i pouzdane podatke o stanju i funkcionalnosti stopala i hodanja.

Programe fizikalne terapije koncipiramo prema trenutnom stanju problematične regije kralježnice i općem stanju lokomotornog sustava, kako bismo djelovali potpuno holistički i ciljano.

AKCIJA 250 KN 15.02-15.03.2021

Kontaktirajte nas

    Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.