Bužanova 20, Zagreb

O nama

O POLIKLINICI KALIPER

Poliklinika Kaliper specijalizirana je za područja fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije te sportske medicine i rekreacije. Naša osnivačica, dr. Nataša Desnica, službena je liječnica hrvatske skijaške reprezentacije, što nam je dalo bogato iskustvo u radu s vrhunskim sportašima. To znanje i iskustvo primjenjujemo s korisnicima svih životnih dobi i različitih potreba.

U našoj poliklinici radi vrhunski tim liječnika, fizioterapeuta i kineziologa. Koristimo suvremenu tehnologiju i napredne metode liječenja te se kontinuirano educiramo kako bismo unaprijedili svoja znanja i vještine.

Ali, temelj našeg rada i našeg uspjeha je individualni pristup svakom korisniku. Znamo da nijedan pacijent, niti jedna ozljeda i niti jedan problem nisu isti. Zbog toga jednaku pažnju posvećujemo i odnosu s korisnicima i tretmanu koji im pružamo. Zato možete biti sigurni da ćete u Poliklinici Kaliper vi uvijek biti na prvom mjestu.

Nataša Desnica Poliklinika Kaliper
Dr. Desnica, osnivačica i voditeljica Poliklinike Kaliper

Dr. Desnica je liječnica s dugogodišnjim iskustvom u sportskoj medicini. Od 2002. godine voditeljica je i vlasnica Centra sportske medicine Kaliper koji 2016. godine prerasta u Polikliniku Kaliper. Dr. Desnica je službena liječnica Hrvatske alpske skijaške reprezentacije, a bila je i glavna liječnica na Olimpijskim igrama u Torinu 2006. i Vancouveru 2010. godine. Dr. Desnica je i članica Zdravstvene komisije Hrvatskog olimpijskog odbora.

Bogato iskustvo u medicini pokreta spojilo ju je s brojnim vrhunskim sportašima poput Ivice i Janice Kostelić, Marina Čilića, Domagoja Duvnjaka Martine Zubčić, Roberta Kišerlovskog, Gordana Kožulja, i mnogih drugih koji su joj poklonili svoje povjerenje.

Dr. Desnica je autorica brojnih znanstvenih, stručnih i popularnih članaka i predavanja.

PROF.DR.SC. ALAN IVKOVIĆ, PRIM.DR.MED
Specijalist ortopedije

Prof.dr.sc. Alan Ivković specijalist je ortopedije s bogatim iskustvom u kliničkoj ortopediji. Uže mu je područje interesa rekonstruktivna kirurgija donjih ekstremiteta, sportska traumatologija, kirurgija stopala i primjena metoda regenerativne medicine i tkivnog inženjeringa u ortopediji. Zaposlen je na Zavodu za ortopediju Kliničke bolnice Sveti Duh, a osim kliničkom ortopedijom bavi se i primijenjenim istraživanjima u ortopediji. Uz to je i profesor na Sveučilištu u Rijeci, docent na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te viši predavač na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Službeni je liječnik Hrvatske vaterpolske reprezentacije i sudjelovao je u osvajanju olimpijskog zlata u Londonu 2012., europskog zlata u Zagrebu 2010. i svjetskog zlata u Melbourneu 2007. godine.

Trebate više informacija?