Kvaternik Plaza (1. kat), Antuna Nemčića 7

Najvažnija Investicija u Vaše Zdravlje: Spiroergometrijsko testiranje u Poliklinici Kaliper

U današnjem svijetu gdje brzina postaje norma, zdravlje je postalo najvažniji resurs. Ako želite bolje razumjeti svoje tijelo i postići optimalnu razinu fizičke kondicije,spiroergometrijsko testiranje je ključ. Poliklinika Kaliper, kao vodeća ustanova u ovoj oblasti, nudi ovu vrijednu uslugu kako profesionalnim sportašima tako i svima onima koji žele očuvati i unaprijediti svoje zdravlje.

Spiroergometrija – Pogled u Vašu Unutrašnjost

Spiroergometrija, često nazivana i testom opterećenja s mjerenjem potrošnje kisika, pruža dubok uvid u vašu kardiovaskularnu izdržljivost i kapacitet pluća. Ovaj
napredni dijagnostički test omogućuje liječnicima, trenerima i svima zainteresiranima da shvate kako tijelo reagira na fizički stres. Test se izvodi paralelno u stanju mirovanja i pod opterećenjem. Uz opći pregled, merenje visine, težine i udjela masti u tijelu, spiroergometrija uključuje EKG u stanju mirovanja, spirometriju (mjeri kapacitet pluća), te progresivni test opterećenja na biciklu, traci za trčanje ili veslačkom ergometru. Svi ovi parametri omogućuju potpunu analizu vašeg fizičkog zdravlja.

Poliklinika Kaliper – Povjerenje u Kvalitetu

U Poliklinici Kaliper, koristimo najnoviju tehnologiju – uređaj Cosmed, koji omogućuje precizna mjerenja potrošnje kisika i druge vitalne parametre tijekom
testir anja. Pacijent je opremljen maskom, a priključen je na 12-kanalni EKG itlakomjer, kako bi se dobili najtočniji rezultati. Spiroergometrija pruža duboki uvid u vaše zdravstveno stanje, s fokusom na kardiovaskularni i dišni sustav. Osim što vam može pomoći u sigurnom i učinkovitom treniranju, rezultati testiranja pružaju precizne smjernice za različite skupine ispitanika, bilo da su profesionalni sportaši, rekreativci ili osobe koje žele izgubiti na težini. Ovisno o vašim ciljevima, spiroergometrija će vam pomoći identificirati optimalne zone pulsa za mršavljenje ili održavanje zdravlja, poboljšanje sportskih performansi ili pravilno prilagoditi treninge prema vašim osobnim potrebama i mogućnostima.

Zaključak: Investicija u Vašu Budućnost

Spiroergometrija je ključni alat za svakog tko ozbiljno razmišlja o svom zdravlju i tjelesnoj formi. U Poliklinici Kaliper, sa stručnjacima na čelu, imate priliku dobiti precizne i detaljne informacije o svom organizmu. Nema boljeg načina da razumijete svoje tijelo i maksimalno iskoristite svoje potencijale. Investirajte u svoje zdravlje jer zdravlje je najvažnija investicija.

Dogovorite pregled ili konzultacije liječnika

Kontaktirajte nas

    Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.

    Podijelite na društvenim mrežama