POLIKLINIKA KALIPER +385 1 3885 626 POLIKLINIKA KALIPER natasa.desnica@gmail.com POLIKLINIKA KALIPER Petrova 131, Zagreb
POLIKLINIKA KALIPER POLIKLINIKA KALIPER POLIKLINIKA KALIPER
O nama
Poliklinika Kaliper je zdravstvena ustanova koja spaja vrhunsku medicinu sa sportom i tjelovježbom. Prvenstveno se bavimo dijagnostikom, liječenjem i rehabilitacijom bolesti i ozljeda mišićno-koštanog (lokomotornog) sustava. Ipak, naše područje djelovanja je puno šire zato što znamo da probleme vezane uz pokret, kao i sve probleme vezane uz ljudsko zdravlje, treba rješavati sustavno i uvijek gledajući širu sliku.
Zato u Poliklinici Kaliper, pored osnovnih usluga kao što su ortopedija, fizikalna medicina i rehabilitacija, možete obaviti specijalističke preglede, dobiti drugo mišljenje, izmjeriti bazalni metabolizam ili obaviti spiroergometriju. Također, kod nas možete dobiti uslugu sportske masaže ili dogovoriti privatne treninge uz podršku vrhunskih stručnjaka.
Izradit ćemo vam sveobuhvatan i efikasan plan prehrane, uključiti vas u program mršavljenja, pripremiti vas za skijanje ili trčanje, zajedno s vama radit ćemo na prevenciji sindroma prenaprezanja, a ako je potrebno aplicirat ćemo injekciju hijaluronske kiseline, plazme bogate trombocitima te blokadu.
Jedni smo od rijetkih na ovim prostorima koji posjeduju uređaj za izokinetiku na što smo posebno ponosni. Ovaj nam uređaj omogućuje da savršenom preciznošću dijagnosticiramo problem u vašem zglobu te primijenimo najbolju metodu rehabilitacije.
Ukratko, naš je posao da učinimo sve što je realno moguće kako bi se vi osjećali dobro i kretali se zdravo.
Zašto Poliklinika Kaliper
POLIKLINIKA KALIPER Uspješno spajamo vrhunsku medicinu sa sportom i tjelovježbom što je kombinacija koja je jedinstvena na ovim prostorima.
POLIKLINIKA KALIPER Naši stručnjaci posjeduju nemjerljivo medicinsko i sportsko iskustvo. Osim brojnih pacijenata naši stručnjaci uživaju i povjerenje poznatih sportaša te su službeni liječnici hrvatskih reprezentacija te članovi timova vrhunskih sportaša.
POLIKLINIKA KALIPER Naša metodologija uključuje isključivo individualni pristup. Razlika između uspješnog i manje uspješnog liječenja je uvijek u nijansama, a nijanse su ono što naši stručnjaci dobro poznaju. Svaki pacijent ima svoje osobitosti. Zato ćemo svaki puta s menija naših usluga i metoda odabrati one prave.
POLIKLINIKA KALIPER Na jednom mjestu za vas imamo sve - od pregleda i specijalističkog mišljenja do liječenja i rehabilitacije.
Nataša Desnica
POLIKLINIKA KALIPER
Nataša Desnica
dr.med.
Dr. Desnica je liječnica s dugogodišnjim iskustvom u sportskoj medicini. Od 2002. godine voditeljica je i vlasnica Centra sportske medicine Kaliper koji 2016. godine prerasta u Polikilniku Kaliper. Dr. Desnica je službena liječnica Hrvatske alpske skijaške reprezentacije, a bila je i glavna liječnica na Olimpijskim igrama u Torinu 2006. i Vancouveru 2010. godine. Dr. Desnica je i članica Zdravstvene komisije Hrvatskog olimpijskog odbora.
Bogato iskustvo u medicini pokreta spojilo ju je s brojnim vrhunskim sportašima poput Ivice i Janice Kostelić, Marina Čilića, Martine Zubčić, Roberta Kišerlovskog, Domagoja Duvnjaka i mnogih drugih koji su joj poklonili svoje povjerenje.
Dr. Desnica je autorica brojnih znanstvenih, stručnih i popularnih članaka i predavanja.
Preuzmi biogafiju
POLIKLINIKA KALIPER CV Natasa Desnica 2017.doc
© 2017. POLIKLINIKA KALIPER | Podaci o tvrtci
© 2017. POLIKLINIKA KALIPER
Podaci o tvrtci
CLOSE
Naslovnica
O nama
Naše usluge
Stručne publikacije
Popularne publikacije
Iz medija
Poznati u Kaliperu
Zadovoljni korisnici Kalipera
Olimpijade, Svjetska prvenstva
Partneri
Kontakt
CLOSE
Podaci o tvrtci

Poliklinika Kaliper d.o.o., Tvrtka je upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu; OIB: 25999144591; MBS: 080445888; Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćeno u cijelosti), Direktorica: Nataša Desnica; Broj računa: IBAN: HR3923800061180000097 Istarska kreditna banka d.d., Umag, Ernesta Miloša 1
CLOSE
Podaci o tvrtci

Poliklinika Kaliper d.o.o., Tvrtka je upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu; OIB: 25999144591; MBS: 080445888; Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćeno u cijelosti), Direktorica: Nataša Desnica; Broj računa: IBAN: HR3923800061180000097 Istarska kreditna banka d.d., Umag, Ernesta Miloša 1